7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter

Varenummer (SKU): A2962-403 Kategori: Tag:

kr. 142.900,00

Fantastisk smuk og funklende Snakes ring fra Ole Lynggaard Copenhagen i 18 karat guld. Slangerne består af 220 brillanter på i alt 0,82ct. TW. VS. Slangerne snor sig elegant omkring den smukke turkis med mål på 16,5 mm – 16,5 ct.Fantastisk smuk og funklen … læs mere her

Er OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter på lager?

Annonce
Køb OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter

(101 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter Varefakta

  • Navn: OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter
  • Pris: kr. 129900.00
  • Mærke: Ole Lynggaard
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter for kun kr. 129900.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter fra Ole Lynggaard

OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Nyheder. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter fra den meget brugte forhandler Guldsmed Østergaard, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter kun kr. 129900.00

Når webshops leverer dine produkter, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

101 reviews for OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter

    Vær den første til at anmelde “OLE LYNGGAARD Snakes ring i 18 kt guld med turkis og 220 brillanter”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *