7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse online firmaer yder i øjeblikket en lang række forskellige leveringsløsninger. En af de mest anvendte er for nærværende udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig meget overkommelig, samt mange gange også den mest prisbevidste form for levering.

Du burde alternativt overveje at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er somme tider en kende mindre prisbillig, men på den anden side i høj grad ligetil. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som desværre stiller krav om at du opholder dig lige ved e-butikkens arbejdslager.

En lang række e-firmaer i Danmark tilsiger 1 dags fragt på mange varenumre, som alligevel afhænger af at transaktionen realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen klar før de lageransatte har fyraften.

Enkelte internet varehuse lover gratis fragt, men oftest kun såfremt man bestiller for en konkret pris. Derudover kan man udse dig den mest letkøbte metode til levering, der ofte – uanset om man befinder sig nær Aalborg, Hjørring eller Svenstrup – er at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Kig om online webshoppen er tilsluttet e-mærket

Det har vist sig at være ekstremt let for alle at finde information om priser hos diverse online shops og med det motiv har massevis af online selskaber set sig tvunget til at nedbringe prisniveauet på mange af deres varer – til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer – en hel del, og endda nogle gange tilbyde portofri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at eftergå flere online forretninger efter tilbud før du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris.

Man bør blot være så påpasselig, at når en online forretning udbyder et produkt for en pris som er overordentlig beskeden, kan det mange gange være et signal om en svindel netbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket garanterer køber overfor uægte e-forretninger.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du benytte et tilbud som fx ViaBill, hvis du tilstræber at betale beløbet over tid.

Forud for at nogen køber på en butik på nettet behøver man de facto læse dens handelsbetingelser, dog er det undertiden ikke særlig interessant.

En nemmere løsning kunne være at efterse hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, hvilket kan være et fingerpeg om at internet virksomheden anerkender de gældende danske regler, og at online webshoppen undertiden besigtiges af eksperter som kender reglerne på området. Derudover giver det dig mulighed for at få bistand, ifald du møder problemer i processen med din ordre.

Yderligere anbefaler vi at kunden er omhyggelig omkring de vigtigste reglementer gældende for transaktionen, som eksempelvis hvilken returpolitik online firmaet lover. Derfor er det desuden vigtigt, at man stadig sikrer sin kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne bekræfte sin bestilling, hvad end du leder efter en vare til en pige eller dreng.

Størstedelen af butikker på nettet udlover dag-til-dag fragt

Trustpilot yder temmelig gode muligheder for at betragte en hel del andre kunders betragtninger og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemgår online firmaets ratings forud for at du handler.

Facebook tilbyder lignende adskillige strålende genveje til at få en idé om webshoppens popularitet. Desuden ser vi faktisk webshops hvor kunder kan sammensætte en vurdering af virksomhedens service, som desuden må tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er reklamefinansieret. Vi har et fast samarbejde med forskellige e-firmaer hvor vi annoncerer forretningernes produkter, og høster godtgørelse om de personer vi sender videre udfører en transaktion.

Oplysninger omkring varer og e-handler opretholdes ofte, men det er umuligt for os at give garantier imod ændringer der muligvis er udarbejdet siden vi nyligst opdaterede de viste informationer.