7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla

Varenummer (SKU): 32718 Kategori: Tag:

kr. 435,00

Rigtig sød børnehalskæde i sølv med en lilla farvet sommerfugl i emalje. Den fine halskæde med vedhæng til børn er fra det norske smykke brand Pia og Per. Sommerfugle vedhænget måler 8×11 mm og er med lilla emalje. Halskæden måler 34+3 cm, så den kan just … læs mere her

Er Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla på lager?

Annonce
Køb Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla

Beskrivelse

Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla Varefakta

  • Navn: Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla
  • Pris: kr. 365.00
  • Mærke: Pia & Per
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla for kun kr. 365.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla fra Pia & Per

Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores gruppe af varer Børnehalskæde & vedhæng. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla hos den populære shop Guldsmed Østergaard, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla kun kr. 365.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Pia & Per børnehalskæde med sommerfugl i sølv, lilla”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *