7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm

Varenummer (SKU): 3530912 Kategori: Tag:

kr. 2.150,00

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emaljeMaterialer: Forgyldt sterling sølv og hvid emalje Mål: 18 cm lang, Ø 11 mm Daisy blomsterSmukt Daisy Marguerit armbånd fra Georg Jensen. Armbåndet er forgyldt og har fem&n … læs mere her

Er Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm på lager?

Annonce
Køb Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm

Beskrivelse

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm Varefakta

  • Navn: Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm
  • Pris: kr. 1950.00
  • Mærke: Georg Jensen
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm for kun kr. 1950.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm fra Georg Jensen

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Daisy armbånd. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm fra den meget brugte forhandler Guldsmed Østergaard, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm kun kr. 1950.00

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *