7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige e-forretninger tilbyder heldigvis et hav af forskellige leveringstyper. En favorit iblandt mange er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig i høj grad uproblematisk, og desuden endda den prisbilligste fragttype.

Du burde derudover overveje at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen bliver godt nok lidt mere omkostningsfuld, men endvidere vældig ukompliceret. Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som dog nødvendiggør at du bor tæt på internet shoppens tilholdssted.

Størstedelen af internet butikker reklamerer med dag-til-dag levering på adskillige produkter, der dog stiller krav om at ordren aflægges inden et givent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsted forinden pakkepersonalet drager hjemad.

Visse online outlets yder fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at der bestilles for et præcist beløb. Ellers skulle du udse dig den prisbilligste leveringsform, hvilket tit – ligegyldigt om man er i Viborg, Værløse eller Skælskør – vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Virkelig simpelt for os alle at vurdere prisniveauet

Det er jo ualmindeligt nemt for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser i blandt diverse internet firmaer i Danmark og herved har massevis af e-forhandlere været nødt til at reducere salgspriserne på mange af deres produkter – til piger og drenge, samt til mænd og kvinder – enormt, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at checke forskellige internet shops i Danmark efter udsalg forud for at du placerer ordren, således at man er sikker på at opnå den laveste pris.

Man må imidlertid huske på, at såfremt en online webshop tilbyder varer til salg for en salgspris der er utopisk attraktiv, bør det for det meste være et karakteristika der viser en uoprigtig online shop. Bestillinger med kort er heldigvis en del af et lovbud, som skærmer en imod fup butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du vælge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at afbetale pengene over en periode.

Ses til af fagmænd der kender reglerne på området

Før folk handler på en internet shop bør man helt sikkert løbe igennem e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det oftest et omfattende projekt.

En anden løsning kan være at se nærmere på om e-firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at internet shoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, udover at e-shoppen tit gennemses af fagfolk der er meget fortrolige de gældende vilkår. Derudover tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, når du bliver udsat for dilemmaer i processen med dit indkøb.

Dertil slår vi et slag for at køber er opmærksom på de mest vedkommende forhold der kan håndhæves i forbindelse med ordren, for eksempel hvilken returrettighed online firmaet har. I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man altid bevarer ens e-mail kvittering, så man senere kan vidne om sin bestilling, ligegyldigt om du er på indkøb til en kvinde eller mand.

Se om webbutikken er støttet af e-mærket

Trustpilot giver dig faktisk solide chancer for at tolke adskillige nuværende forbrugeres betragtninger og derved er det en hjælp, at du tjekker netbutikkens kritik forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder lige så vel ganske fornemme løsninger til at få indblik i webbutikkens kundetilfredshed. Foruden det er der mange online firmaer hvor folk kan notere en kritik af deres købsoplevelse, som tilmed må benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Dette website er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har samarbejder med en lang række webbutikker hvori vi fremviser butikkernes varer, og får kommission når vores brugere udfører en ordre.

Anvisninger omkring tilbud og internet handler opretholdes fra tid til anden, men vi påtager os intet ansvar for forandringer der eventuelt er foretaget siden nyligste opdatering af vores informationer.