7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række shops på nettet tilbyder i dag et hav af forskellige leveringsudgaver. Den mest benyttede er p.t. udleveringssteder, så du nemt selv kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig enkel, og mange gange derudover den prisbilligste fragtløsning.

Du kan på samme måde udse dig at vælge levering til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver beklageligvis en tak dyrere, men endda virkelig ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket dog kræver at du er nær e-shoppens hjemsted.

Leveringshastigheden er ekstremt væsentlig forudsat man mangler din ordre om et øjeblik, og med det formål er det fuldt ud på sin plads at du studerer den anslåede leveringsdato ved den aktuelle vare.

En lang række forretninger på nettet udlover muligheden for dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, som trods alt antager at ordren placeres tidligere end et fastslået klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne betjent før personalet holder fyraften.

Nogle få online virksomheder sikrer fragt uden betaling, men undertiden under forudsætning af at der indkøbes for et fastslået beløb. Desuden bør du overveje den billigste leveringsform, som i mange tilfælde – uafhængig om man er tæt på Helsingør, Solrød Strand eller Struer – er at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

En antydning af at e-firmaet lever op til de danske retningslinjer

Det er efterhånden super bekvemt for alle og enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere internet outlets og herved har de fleste netbutikker været tvunget til at trykke priserne på produkterne – til piger og drenge, og yderligere også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Det kan dog ikke desto mindre være profitabelt at sammenligne en række internet foretagender efter rabat forud for at du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.

Man skal lige meget hvad ikke undervurdere, at såfremt en netshop annoncerer et produkt for en udsalgspris som anses for utrolig lav, kan det undertiden være et tegn på en falsk shop. Kortkøb er i hvert fald indbefattet af en orden, som begunstiger dig som køber overfor fup e-handler.

Efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet

Forinden nogen handler i en shop på nettet bør de de facto overveje webshoppens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke super interessant.

Alternativet kan derfor være at se nærmere på hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, da det typisk er et bevis på at netshoppen understøtter dansk lovgivning, og at e-butikken rutinemæssigt kigges til af fagfolk der har nøje kendskab til reglerne på området. Desuden tilbydes du genvej til at blive hjulpet, når du bliver udsat for problemer i forbindelse med din handel.

Herudover går vi ind for at du er hensynstagende til de mest vedkommende bestemmelser der har indflydelse på købet, fx den ombytningspolitik e-butikken benytter. I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man når som helst gemmer sin ordrekvittering, således man til enhver tid kan bevidne sin ordre, ligegyldigt om man er på shopping til en dame eller herre.

En garanti for at e-firmaet lever op til de officielle danske regler

Trustpilot giver dig uden sammenligning fordelagtige chancer for at betragte ganske mange aktuelle brugeres betragtninger og af den grund er det klogt, at du eftergår online virksomhedens anmeldelser forinden du lægger din bestilling.

Facebook yder derudover uden sammenligning sikre chancer for at få indtryk af e-butikkens troværdighed. Tilmed ses en række internet foretagender hvor kunder kan udforme en kritik af købsoplevelsen, som på samme måde bør benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Vores side finansieres af annonceindtægter. Vi har tætte samarbejder med masser af outlets på nettet i Danmark derved at vi præsenterer firmaernes tilbud, og indtjener provision hvis en af de besøgende på vores hjemmeside laver en ordre.

Viden vedrørende tilbud og forretninger på nettet værnes om rutinemæssigt, men det er ikke muligt for os at give garantier imod modifikationer der er lavet siden seneste opdatering af de viste informationer.